FELHASZNÁLÁS

 

Az akusztika komoly szakértelmet és tudásanyagot  igénylő tudomány!

 

Őn válasszaki akusztikai panel kollekciónkból a formát és a színt mi megmondjuk hova és mennyit szükséges elhelyezni.

 

A megfelelő zaj-visszhang-zengésmentes élettér vagy munkatér kialakításához képzett, gyakorlott akusztikus szakember tapasztalata szükséges.

Mi örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben kérdése van kérjük hívjon minket vagy írjon nekünk.

 

06 20 972 5208    hangcsapda@outlook.com

 

Habszivacs terméktájékoztató:

Csak az antracit  színtől eltérő szivacsok esetében!

Színváltozás:  természetes napsugárzásnak, lámpafény hatásnak, oxidációnak és páratartalom változásnak kitett helyen nem megfelelő tárolás esetén a hangszigetelő szivacsok  (jellemzően a  fehér színű poliuretán habszivacsok ) elszíneződhetnek, besárgulhatnak.  Kérjük ezt vegye figyelembe a hangszigetelő szivacsok megrendelésénél elhelyezésénél vagy tárolásánál.

A feltüntetett információk ismeretében illetve mivel nincs lehetőségünk befolyásolni a fenti tényezőket a gyártó és a weboldal üzemeltetője nem tud garanciát vállalni ezen termékekre!

A weboldal tulajdonosa vállalja,  hogy a nem sérült, még  nem használt, megfelelő tisztaságú, a vásárlási mérettel megegyező méretű  termékekeit  (kivétel az egyedileg megrendelt és elsárgult fehér alapszínű poliuretán habszivacsok!!!)15 napon belül  indolkás nélkül  visszafizeti, visszaveszi vagy kicseréli.

 

Gyártás formavágás során keletkező porosodás, termékfelhasználás.

A formavágott szivacs termékek a technológiából (sodrott drótos formavágás) adódóan esetlegesen habszivacs port tartalmazhatnak, amelyet a kiszállítás előtt a formavágás után telephelyünkön igyekszünk 100%-as kiporszivózni, eltávolítani.

A gyártás során keletkező a termék felületén megült por nem ártalmas az emberi egészségre rendeltetésszerű felhasználás és installáció mellett.

A vevő a  termék átvétele után ha nem találja megfelelőnek (túl poros, sérült és használhatónak elállhat a vásárlástól és 14 napon belül sérülésmentesen visszaküldheti a terméket amely termék vételárét az eladó Csomeszk Kft teljes egészében visszatérít).

A már felhasznált (ragasztott, egyéb technológiával rögzített) termékeket nem áll módunkban visszavételezni.

Amennyiben a visszaküldött termék sérült és továbbiakban nem értékesíthető úgy szintén nem áll módunkban a vételárat visszafizetni.

 

Kérjük amennyiben bármilyen termékkel kapcsolatos minőségi probléma merül fel azt még felhasználás előtt jelezze!


 

A  pénzvisszafizetési garanciááról bővebben itt tájékozódhat.

 

M2U1MmEwNz